onsdag 20 februari 2013

Gosse vilken natt!

Visst, jag har sportlov, men ändå...
 
Natten... *smackar uppgivet med läpparna o skakar på de rågblonda lockarna (som dagen till ära sitter uppsatt i inte mindre än två knutar. Jag ska ju alltid vara värst. Gumman Knut var namnet)
Ja natten gick ju inte av för hackor om man säger så.
Man fick ju mycket valuta för pengarna tänkte jag utbrista, men då är väl risken att ni tror att jag tillbringat den på ett ryskt sjömanscafé (finns sådana?)
 
Jag har tillbringat natten hemma.
Sedan klockan 23,00 ungefär.

23,30 Kan inte sova. Kikar igenom Facebook, Instagram, Wordfeud samt skriver dagbok. Iphone - människans bästa vän.

00,00. Kan inte sova. Kikar igenom Facebook o Instagram en runda till för att se hur många tusentals inlägg som gjorts senaste halvtimmen. Spelar till och med en runda Ruzzle.

00,30 Kan inte sova. Spelar 89:onde rundan Angry Birds o känner att flygfän definitivt kommer att förstöra mitt liv. Ungefär samma känsla som när jag gick med i ett nätCasino för några veckor sedan, spelade upp mina pengar o sa sedan upp all bekantskap med bolaget. Skillnaden här är att jag inte sagt upp bekantskapen med dessa plufsiga röda fåglar.

01,00 Någonstans här glider jag in i sovdimman

02,30 Kan sova.
Väcks av en make som viskar : "Vad var det där?!". Jag är beredd att viska: "Huhu", men då detta är ett alldeles för internt skämt för de flesta förutom Baggåsarna väljer jag att låta bli. Mumlar något om "Vadå" i stället. Lyssnar sedan på vänsterprassel o vänsterrassel i väggen i 2 minuter. Konstaterar att det troligtvis rör sig om en näbbmus. (alternativt en rysk sjöman som gick fel när han skulle gömma sig i garderoben).

02,34 Maken somnar om. Jag tar upp mina vänner fåglarna o konstaterar att de kommer att förstöra mitt liv.

03-06 Vaknar bara ett par gånger ur märkliga drömmar.

06,nånting. Vaknar av makens väckarklocka. Konstaterar att den kommer att förstöra mitt liv

06,20 Vaknar av någon som letar efter strumpor i sin byrå (alternativt ryska sjömän)

06,30 Vaknar av nån som tänder en lampa

06,40 Vaknar av nån som säger hej då

06,50 Vaknar av ett ylande orsakat av en katt. En katt som inte får vara på övervåningen. En katt som är på övervåningen. En katt som troligtvis smet upp när den ryska sjömannen drog o glömde stänga dörren upp efter sig.
Konstaterar att Whisky kommer att förstöra mitt liv (det är katten)
Ger upp. Går upp.

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar