onsdag 27 april 2016

Bättre självförtroende o bättre sex

Rapport från en dårfink. Dagbok från första vilodagen sedan urminnes tider:

06,21  Slår upp mina små blå och inser att idag är dagen jag är HELT LEDIG. Har ju sett fram mot detta rätt rejält. Tankarna är att tillbringa hela dagen i sängen, gloendes på TV. Något jag faktiskt tror aldrig skett tidigare.
Spelar alla spel jag kan på mobilen, svarar på obesvarade sms o skriver retroaktiv dagbok.
Funderar på vad nästa drag blir.

07,01   Kliver upp. Banar mig väg genom all smutstvätt som ligger utslängd på golvet som lockbete för pälsängrarna, genom att helt sonika plocka upp de där gamla strumporna som dräller här o var.
Frukosterar o kollar dator o inser att på fem dagar hinner man få 108 mail. Tror inget var något djupare från någon vän eller så. Däremot har jag tydligen vunnit sisådär 7 stycken Iphone 6S, fått 14 erbjudande om bättre självförtroende o bättre sex, samt vunnit 10 000:- på HM.
YAY!
Kollar upp lite småsaker. Stor lättnad uppstår när jag inser att det stämmer det jag hoppats på, att jag  inte behöver deklarera för 2Enjoy förrän i juli o inte denna veckan...
Kan således tillbringa dagen i sängen. O jag är sååå värd det.

7,49  Wag the dog.
Lite efterarbete efter festivalen o en del sms-utskick.

10-15   Så sker det då. Soff-maraton med 5 avsnitt av TVserien 30 grader i februari. Djupt impad av mig själv. Jag har aldrig tillbringat så lång tid framför TVn i ett sträck. Även djupt impad av serien. Den är bra.

15,00 Leya hem från skolan. Flyttar över till sängen där Leya fikar o jag somnar.

16-18 Matlagning, jobb o få utbrott på en älgloppa som sprätter omkring i diskhon. VA FAEN - de ska inte infinna sig förrän i höst o helst inte alls! Näst efter fästingar på TVI TVI-skalan kommer älgloppor o sedan pälsängrar. Förhatliga djur allihop. O tror inte Noak hade med sig två av varje av dem på arken. Han hade nog en hel skokartong full.

18 - resten av kvällen. Funderar på vad man kan ha en köksvåg till o om jag faktiskt måste börja använda en, funderar på när jag senast såg en skräckfilm, packar skolväskor, lyssnar till fiolmusik o glor på Ullared. I sängen.

En mycket lyckad dag om jag får säga det själv. O det får jag


Så här ska en slipsten dras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar